Wie is BelConPur?

Mijn naam is Arjan de Graauw, het gezicht achter BelConPur. Ik heb een zeer ruime ervaring met het invullen van belastingformulieren. Ik heb ervaring gekregen bij mijn vakbond, nu 15 jaar geleden. Ik kreeg daar een opleiding voor het invullen van de biljetten E, P, T en TJ in het belastingstelsel met het boxen-systeem

Na 9 jaren met veel plezier biljetten te hebben ingevuld voor collega’s was de tijd gekomen om een eigen bedrijf op te starten, zodat ik meer mensen mijn diensten kan aanbieden.

Mijn werk bij de vakbond blijf ik voorlopig voortzetten, zodat mijn opleiding gegarandeerd blijft en dat is zeker ook voor u van belang, nu met de jaarlijkse wijzigingen in de wetgeving.

Om de service voor het MKB uit te breiden, is het sinds 2007 ook mogelijk om uw volledige boekhouding door BelConPur te laten uitvoeren. Voor het MKB gelden aparte tarieven. Nieuwsgierig bel en informeer u zelf.

Ik werk uitsluitend op afspraak!